Jennys möhippa 30/8

Det lättaste med hela planeringen av Jennys möhippa var att bestämma var hon skulle kidnappas:

VAR - om inte på Friskis??? Vi gick helt enkelt in mitt under passet och tog henne. Trots att det var sista lördan innan bröllopet, och därmed sista chansen för att det skulle bli nån möhippa, blev hon faktiskt förvånad. Svettig och slutkört förde vi ut henne från jympasalen och sen...

Ögonbindel på. Nu skulle det bli överraskningar!

Först blev det lunch hemma hos Jenny L med kycklingsallad, bröd, ost och frukt. Chocken hade inte riktigt släppt än. Men mest var nog Jenny chockad över att vi inte lät henne duscha innan lunchen.... Stackarn, jag förstår att hon led av detta (gumman, jag försökte få de andra tjejerna att gå med på att låta dig duscha innan lunchen, men jag blev nedröstad).

Efter lunchen var det ögonbindel på igen och vidare mot nya chocker. Vi hade bett den blivande maken packa en väska med kläder för olika situationer. Han hade dock glömt packa ner gummistövlarna. Vi skulle ju ut i skogen. Jenny älskar att gå i skogen :))))

Jenny är glad fast hon ännu inte vet var vi är. Vi andra vet och vi är lockså glada: en lyxig eftermiddag på Sturebadet Haga väntar oss. Jippi!!

Ska vi ut och cykla eller???

Nej vi ska kleta in oss med lera och frottera oss i sköna morgonrockar, bli masserade, bada bastu, simma och dricka smoothie. En underbar eftermiddag för både Jenny och oss andra!

Vart bär det av sedan? Ögonbindeln är på igen och Jenny har ingen aning.

Hemma hos Nina! Här tror jag Jenny pustar ut lite, man vet ju aldrig med möhippor, vad som helst kan hända och lite orolig var hon. Men vi var väldigt snälla mot Jenny. Det pinsammaste som vi lät henne göra var att sätta betyg på gamla pojkvänner samt att måla ett (naken)porträtt av den blivande maken. Resultatet av dessa lekar behåller vi dock för oss själva :)

SKÅL Gumman!

Alla tjejerna i köket. Vi lagade italiensk buffé.

Nu är möhippan över och det blev riktigt lyckat. Ett fint minne för både Jenny och oss tjejkompisar. Nu är det bara en vecka kvar till Dagen D.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0